• Vliegen met WOW air

    Low-cost naar Pittsburgh en 10 andere bestemmingen in de VS en Canada

Twee keer per dag vanaf Schiphol

WOW air is IJslands enige low-cost vliegmaatschappij. Sinds april vliegt de airline maar liefst twee keer per dag rechtstreeks vanaf Schiphol naar de IJslandse hoofdstad Reykjavik. Hiermee is niet alleen IJsland nog beter bereikbaar vanaf Nederland, maar kun je ook met een korte (of langere, daarover hieronder meer) overstap doorvliegen naar maar liefst 11 bestemmingen in de VS en Canada.

De nieuwste bestemming van WOW air is Pittsburgh. Vanaf juni is deze onontdekte parel in Amerika te bereiken met de rechtstreekse vlucht vanaf Reykjavik, die vier keer per week vertrekt. Een enkele reis vanaf Amsterdam is al te boeken vanaf €189,99.

 

WOW stopover

Wie over Reykjavik vliegt, wil stiekem natuurlijk ook best een kijkje nemen in het fascinerende IJsland. Goed nieuws! Met de WOW stopover kun je namelijk langer in Reykjavik blijven, zonder dat dit je vliegticket duurder maakt. Onderbreek je transatlantische vlucht dus met een koffiepauze in Reykjavik, een bezoek aan de beroemde geisers, een walvissafari of een van de andere natuurwonderen die IJsland te bieden heeft!

 

WOW! 15% korting op je volgende vlucht

Dit alles klinkt als muziek in de oren, toch? Daarom willen we iedereen die deelneemt aan deze winactie van de voordelen van WOW air laten genieten. Behalve dat we 3 mooie reizen weg mogen geven, word je namelijk automatisch lid van de WOW-club en ontvang je aan het einde van de actie een code waarmee je met 15% korting* een vliegticket van WOW air kunt boeken!

Alvast kijken welke Noord-Amerikaanse bestemming jij graag wilt ontdekken? Dit zijn de andere bestemmingen waar WOW air (binnenkort) op vliegt!

 

* = Deze korting geldt alleen op de ticketprijs en niet op de aanvullende diensten van WOW air

Bruisend Pittsburgh

Pittsburgh heeft ontzettend veel te bieden. De stad staat bekend om de vriendelijkheid van de mensen en het culturele en culinaire aanbod. Maar ook voor de outdoorliefhebbers is er veel te beleven!

Lees meer

Great Allegheny Passage

De Great Allegheny Passage is een 240 kilometer lang fietspad dat loopt van Pittsburgh tot Cumberland. Vroeger een drukke spoorweg, nu omgetoverd tot een van de mooiste fietspaden van de VS.

Lees meer

Doe mee & WIN!

Ook vliegen met WOW air naar bruisend Pittsburgh en vervolgens al fietsend over de Great Allegheny Passage naar Washington DC reizen? Maak kans op 1 van de 3 prijzen die we weggeven!

Ik doe mee